Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kadra Tech Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Automatizare pentru porti batante
Brand
LUXO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Porţile batante necesită o atenţie adecvată în ceea ce priveşte motorizarea, ele trebuind adesea să se supună unei utilizări intense şi sunt expuse capriciilor meteorologice.

DITEC prezintă o linie completă de produse create pentru instalare facilă pe porţi de diverse mărimi şi pentru utilizare foarte frecventă.

Privilegiul frumuseţii. Robust şi neobosit, pentru utilizare intensă. Elegant si rafinat, Luxo a fost creat pentru a fi admirat si dorit.
Caracterizat de un design modern, cu o configuraţie estetică ce se adapteaza oricărui tip de profil, Luxo a fost creat şi dimensionat pentru cele mai robuste şi rezistente mecanisme DITEC.

Aluminiul din care este făcut îi conferă o alură luminoasă ce se păstreaza în timp, în ciuda condiţiilor atmosferice, datorită stratului suplimentar de vopsea poliesterică.
Fiecare model şi fiecare detaliu au fost studiate şi create cu atenţie şi pasiune.

Căderi de curent? Nici o problemă! Uşiţa elegantă , uşor accesibilă, adăposteşte un mecanism manual de punere în funcţiune pentru a asigura funcţionarea normală chiar şi în cazul penelor de curent.

Uşor de instalat! Sub carcasa externă, cablurile de conectare la curent sunt  ordonate în aşa fel încât atât instalarea, cât şi întreţinerea să fie cât mai uşoare.
Din Gura in Gura